2.10.2013 10:32

«Τα παιδιά τα φέρνει ο Πελαργός» στο Μεταξουργείο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΚ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΡΓΩ»

Η Θεατρική Ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων, μετά από τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις από τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που πραγματοποιήθηκε στον Έβρο τον προηγούμενο μήνα, ανοίγει τα φτερά του και παρουσιάζει τη βραβευμένη του παραγωγή στο κοινό της Αθήνας.

Έτσι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013στις 20.30, στο Θέατρο ΑΡΓΩ, επί της οδού Ελευσινίων 15, στο Μεταξουργείο, θα παίξει το έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη, με τιμή εισιτηρίου τα 6 και 9 ευρώ.

Η Θεατρική Ομάδα του Φ.Ο.Κ. πηγαίνει στο αθηναϊκό θέατρο μετά από τη βράβευσή του, μαζί με άλλους θεατρικούς σχηματισμούς, που επίσης διακρίθηκαν, μετά από πρόσκληση  του Θεατρικού  Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας Έβρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ».

Να υπενθυμίσουμε όρι ο ΦΟΚ απέσπασε τα βραβεία:

-         2ο Βραβείο Κοινού Καλύτερης Παράστασης.

-         Βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου.

-         Έπαινος Ερμηνείας B΄ Γυναικείου Ρόλου

Το αθηναϊκό θέατρο βρίσκεται στη στάση μετρό «Μεταξουργείο», έξοδος «Δεληγιάννη»,  απ’ όπου περά και η γραμμή 1 του τρόλεϊ . Πληροφορίες για τις παραστάσεις στο 2105201684.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ