6.6.2014 11:09

Τα μαξιλάρια της Ουρανούπολης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ Η ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με παράδοση στο παιδικό θέατρο, η Θεατρική Ομάδα του συλλόγου Γυναικών Χίου, παρουσιάζει τη νέα της δουλειά, την παιδική θεατρική παράσταση «Τα μαξιλάρια της Ουρανούπολης» του Ευγένιου Τριβιζά.
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σήμερα Παρασκευή 6, αύριο Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουνίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, στις 19:00. 
Η σκηνοθεσία και η διδασκαλία κίνησης είναι του Γιώργου Γαλάντη, τα κοστούμια και τις σκηνικές κατασκευές φέρουν την υπογραφή της Ειρήνης Βαζιργιαντζίκη, ενώ οι φωτισμοί του Παναγιώτη Λούρου.
Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης οι Μπάκνη Νότα, Αμπαζή Στέλλα, Βαφιά Δέσποινα, Φακίρη Κωνσταντία, Μιχαλακοπούλου Λουίζα, Πετράκη Αγγελική, Σαρρή Καίτη, Στέλλα Ρούλα, Αλιάδας Γιώργος, Φραγκούλη Υπατία, Τσουρού Κάτια, Καλιμανά Κωστούλα και Μπουρλάκη Δέσποινα.

Η υπόθεση
Κάποτε στην Ουρανούπολη… ο βασιλιάς Αρπατίλαος και οι σύμβουλοί του καταστρώνουν ένα καταχθόνιο σχέδιο, να κατασκευάζουν μαγικά μαξιλάρια, που στερούν από τους Ουρανοπολίτες τα όμορφα όνειρα και τους γεμίζουν εφιάλτες… Όμως τα όνειρα δε σβήνουν έτσι εύκολα…! Αντίθετα μάλιστα….

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ