9.3.2012 23:56

«Τα λένε» στο Μάτι

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΥΛΩΝΑΔΑΚΙΑ ΣΕ CAFÉ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

«Τα λέγανε» πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, «Τα λένε» και τώρα, ο λόγος για το Γιώργο και Σταύρο Μυλωναδάκη, «δικά μας δίδυμα που σαν μουσικό ντουέτο, κτίζουν τη δική τους επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία, άλλοτε μόνοι και άλλοτε συνεργαζόμενοι με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.
Έτσι σήμερα Σάββατο από τις 22.30 μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής, στις 3.00, θα βρίσκονται για φίλους, συμπατριώτες της πρωτεύουσας και θαυμαστές, στο cafe-bar «ΦΑΡΟΣ» στο Μάτι της Νέας Μάκρης και πιο συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 31.
Πρόκειται, όπως υπόσχονται, για ένα μοναδικό live και μάλιστα χωρίς «ηλεκτρισμό», όπου θα τους συντροφεύει ο Γιάννης Μούτσος στα πλήκτρα, ενώ την επιμέλεια του ήχου θα έχει ο Stefan. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με το ποτό να τιμάται στα 7 ευρώ και πληροφορίες και κρατήσεις παρέχονται στο τηλέφωνο  2294034498.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ