5.7.2012 11:33

… Συναπάντημα Χορωδιών

Σε ανταπόδοση της επίσκεψης της δημοτικής Χορωδίας «Λέων Αλλάτιος» στο Αίγιο τον προηγούμενο μήνα, θα πραγματοποιηθεί το … «Χορωδιακό συναπάντημα Χίου Αιγίου»(!) το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής 6  Ιουλίου, στις 20.30 στο Ομήρειο, σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Χίου και το Πνευματικό Κέντρο.
Για το σκοπό αυτό θα φιλοξενηθεί στη Χίο η Χορωδία Αιγίου 1933, για μια από κοινού εμφάνιση με το τοπικό σχήμα και θα πραγματοποιηθεί κοινή συναυλία, που φέρει τίτλο «Χορωδιακό Συναπάντημα  Χίου – Αιγίου».
Η χορωδία του ΑΙΓΙΟΥ 1933 και η Δημοτική Χορωδία Χίου διευθύνονται από τους Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο και Στέλιο  Παντελογιάννη, ενώ συμμετέχουν οι μουσικοί, στο πιάνο η Χριστίνα Αποστολοπούλου, από το Αίγιο και οι δικοί μας Δημήτρης Λεβίδης
στο ακορντεόν και Κώστας  Παλαιολόγος στο μπουζούκι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
 
ΦΩΤΟ: WWW.DISCOVERCHIOS.GR

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ