21.7.2014 12:30

Στους πίνακες του Ζυμαράκη

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 18 Ιουλίου και θα παραμείνει έως τις 23 Αυγούστου, η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ζυμαράκη, με τίτλο «Χίος-Αθήνα-Νέα Υόρκη», στο ατελιέ του καλλιτέχνη, επί της οδού Δημοκρατίας.
Φίλοι και θαυμαστές των εικαστικών δημιουργιών του καλλιτέχνη, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν, αλλά και οι συλλέκτες να αποκτήσουν, τη διαδρομή του Γ.Ζ. μέσω των πινάκων του, από τις πόλεις που έζησε και αγαπά, τη Χίο που τον γέννησε, την Νέα Υόρκη που τον ανέδειξε, αλλά και την Αθήνα που τον κρατά τον περισσότερο χρόνο στην αγκάλη της.
Έργα φωτεινά, με την αξεπέραστη «παιδική αθωώτητα» που διακρίνει το δημιουργό, παραστατικά, όσον αφορά τις νοσταλγικές μνήμες και τον «εξωραϊσμό» του δικού μας περιβάλλοντα χώρου, του λιμανιού για παράδειγμα ή του Φρουρίου της Χίου, όσο και των μεγαλουπόλεων Αθήνας και Νέας Υόρκης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ