8.11.2012 16:35

Σαββατοκύριακο στο Ιωνικό

Με παιδική δραστηριότητα ξεκινά τοπ πρόγραμμα του μεγάλου αφιερώματος στη Χίο και συγκεκριμένα με καλλιτεχνικό εργαστήρι ζωγραφικής υπό τον καλλιτέχνη Γιώργο Ζυμαράκη.
Έτσι τα παιδιά ζωγραφίζουν για τη Χίο στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 10/11 και συνεχίζουν στο επόμενο βιωματικό εργαστήρι, στις 13.00, με γενικό τίτλο «Το Δέντρο, το Κέντημα και το «Δάκρυ, που απευθύνεται και σε ενήλικες.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21.00 θα προβληθούν τρία ντοκιμαντέρ του Στράτου Βογιατζή που γυρίστηκαν στη Χίο, συνολικής διάρκειας 60΄ και συγκεκριμένα «Ο Τυφλός Ψαράς», «’Α καείς ζωντανός, μα ’α πεθάνεις σαν άθρωπος»  και «Ο Καραβομαραγκός Παπόργιας».

Στις 22.30 μμ θα ολοκληρωθεί η ημέρα με μουσική Βραδιά με το συγκρότημα Strovili Quintet, το σχήμα του Γιάννη Χούλη, σε δημιουργικά μελωδικά σταυροδρόμια της παραδοσιακής, έθνικ και τζαζ μουσικής. 
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 11.00 έχει προγραμματιστεί επίσης παιδική δραστηριότητα, με την Πελαγία Κοντού σε αφήγηση και διαδραστικό παιχνίδι, σε Μύθους και Παραδόσεις της Χίου.
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ