2.7.2012 15:40

Το σαββατοκύριακο με άρωμα Citrus!

 
Το καλοκαίρι με «άρωμα citrus» ξεκινά το προσεχές Σάββατο με μια μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, πρώτη ηχηρή παρουσία στο φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί με επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά.
Η ερμηνεύτρια  είναι μια από τις πιο αγαπημένες του καλλιτεχνικού στερεώματος, η  οποία με πάθος και αυθεντικότητα θα χαρίσει μοναδικές στιγμές στους Χιώτες φίλους και θαυμαστές της, στην Καλή Αυλή του πιο αξιοποιημένου καμπούσικου κτήματος.
 Φέτος η Ελένη κρατώντας πάντα το επίπεδο και την ποιότητα των επιλογών που υποστηρίζει τόσα χρόνια, δίνει μια καινούργια αύρα στις καλοκαιρινές της συναυλίες.
Στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της καριέρας της παρουσιάζει την καινούργια της δουλειά δίνοντας παράλληλα  μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και στις ζωντανές εμφανίσεις  της.  Επιλεγμένα παραδοσιακά και γνωστά λαϊκά τραγούδια αλλά και με alternative και jazz πειραματισμούς  και  βεβαίως τους εξαιρετικούς μουσικούς που την συνοδεύουν, υπόσχονται  μια μοναδική ακουστική εμπειρία.
Μερικές από τις καινούργιες επιτυχίες που θα ακουστούν είναι οι «Σκιές», «Μοσχολούλουδο», «Το Όνειρο» και μαζί με διαχρονικά τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι, σαν τα «Παιδιά Των Δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Χίλιες Σιωπές» και πολλά άλλα, σε μείξη για μια αξέχαστη καλλιτεχνική πανδαισία. 
Την πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, στην κιθάρα, Βαγγέλης Καλαμάρας στα τύμπανα, Άρης Χατζησταύρου στην κιθάρα επίσης και Κελλάρης Χάρης  στο μπάσο.
Θα δοθούν δύο παραστάσεις, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 21.00 και το εισιτήριο, στο πνεύμα των καιρών έχει οριστεί, μόλις στα 15 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στους δύο χώρους του Citrus memories, στην Αργέντη 9-11, στον  Κάμπο, τηλέφωνο  2271031513 και στη  Φιλίππου Αργέντη 3Β, στο κέντρο της πόλης, με τηλέφωνο 2271082120.
Για επικοινωνία υπάρχουν  οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@citrus-chios.gr και citrus.memories@gmail.com , ενώ όλο το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του πολυχώρου παρατίθενται στην διαδικτυακή ιστοσελίδα  http://www.citrus-chios.gr/

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ