25.7.2012 16:03

Πολιτιστικά Αρμόλια

ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΞ ΑΡΜΟΛΙΩΝ ΧΙΟΥ

 
Παρθενική εμφάνιση στα πολιτιστικά δρώμενα των Αρμολίων και της ευρύτερης περιοχής, προγραμματίζει το νέο συμβούλιο του σωματείου των Εν Αττική εξ Αρμολίων Χίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», με την υλοποίηση τον προσεχή Αύγουστο πολιτιστικών εκδηλώσεων – δράσεων με έδρα το χωριό.
Σε συνεργασία, σε κάποιες απ’ αυτές, με το φεστιβάλ ΑΞΑΝΕΜΟΣ, που καταθέτει την πολύτιμη εμπειρία του και τη συμμετοχή της Υρώς Μανέ, που θα παραστήσει το Συμβολαιογράφο της στα πάτρια Αρμόλια, το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί και πλούσιο είναι και ποικίλο, και ως εκ τούτου, υπάρχει ελπίδα να καταστεί αιτία πόλου έλξης στο χωριό, που κρατά, αυτό μόνο πια, τα σκήπτρα της χιώτικης κεραμικής.  
 
Το πρόγραμμα
Το ΔΣ του Συλλόγου, έχει σχεδιάσει, πιο αναλυτικά, μια σειρά εκδηλώσεων, που  ξεκινούν στις 6 και ολοκληρώνονται στις 12 Αυγούστου και πιο συγκεκριμένα:
-  Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 20.30: Παραμύθι – παραμύθι... Φοβάται κανείς τους Δράκους; Ποιό μυστικό κρύβει ο τετράψηλος πύργος; Μα... πού κοιμάται ο ήλιος; Λαϊκά παραμύθια και μύθους από την αρχαία ελληνική μυθολογία θα  αφηγηθεί η Νίκη Κάπαρη. Ο Γιάννης Ψειμάδας θα σχολιάζει τις ιστορίες με τη μουσική του και τα ηχητικά τοπία που δημιουργεί με κρουστά, πνευστά και έγχορδα όργανα. 
Για παιδιά από 3 ετών ....
Πλατεία Αρμολίων
- Τρίτη 7 Αυγούστου στις 21.30: Θεατρική Παράσταση «Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ», ένα έργο του Νίκου Βασιλειάδη, με την Υρώ Μανέ. Μια παράσταση, απολογία και εξομολόγηση μαζί. Μια απλή πράξη Ερασμία. Μια γυναίκα με πάθος. Σε λάθος χώρο και λάθος χρόνο. Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου.
Πλατεία Αρμολίων.
- Τετάρτη 8 Αυγούστου στις 20.30: Βραδιά για μεγάλους, «Του Έρωτα Καημοί».
Παραμύθια και ιστορίες για την αγάπη και τον έρωτα, της μοίρας τα γραμμένα, άλλοτε συγκινητικές και άλλοτε κωμικές και ευτράπελες.
Αφήγηση  Νίκη Κάπαρη, τη συνοδεύει ο Γιάννης Ψειμάδας με μουσική, τραγούδια και ηχητικές ατμόσφαιρες.
Πλατεία Αρμολίων
- Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 21.30: Θεατρική Παράσταση «Δεν σε μπορώ – Σ’ αγαπώ», μία κωμωδία του Γιώργου Παπασίνου, με την Χρύσα Κλούβα και τον Γιώργο Παπασίνο. Μια σύγχρονη κωμωδία που έρχεται να αποδείξει πως τελικά αγαπάμε ό,τι μας συμπληρώνει και όχι ό,τι μας μοιάζει, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σεϊταρίδη.
Πανδαισία – Κώμη
- Κυριακή 12 Αυγούστου στις 10.00 : Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, από τους υπεύθυνους της BAYER.
Πλατεία Αρμολίων, στον Πολιτιστικό Χώρο του σωματείου «Ο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».
Θα διεξαχθούν ακόμα δύο δραστηριότητες:
-         Εθελοντική εξόρμηση για καθαρισμό του χωριού και
-         Εκδρομή μονοήμερη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού, με πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής τις  5 και 11 Αυγούστου.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ