1.8.2014 12:10

Πανκαλλιμασιώτικο Σαββατοκύριακο

ΘΕΑΤΡΟ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΚΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

Στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας και θα ολοκληρωθούν το Δεκαπενταύγουστο, ημέρα της μεγάλης εορτής της χωριοεκκλησιάς της Καλλιμασιάς, οι φορείς του χωριού ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν την «Πανκαλλιμασιώτικη Συνάντηση».                                                                                               

Το «παρών» δίνουν από τη Δημοτική Ενότητα έως όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και από την Ενορία, υπό τον εφημέριό της π. Γεώργιο Κωνσταντίνου και τα λοιπά θρησκευτικά προσκυνήματα και ιδρύματα, έως τα αθλητικά σωματεία.                                                                 

Για αύριο Σάββατο 2 Αυγούστου, τη σκυτάλη παίρνει η Θεατρική Ομάδα του πολυδραστήριου πολιτιστικού συλλόγου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», η οποία θα παρουσιάσει στις 20.30, στην αίθουσα Θεάτρου του Σωματείου, τη θεατρική παράσταση από αποσπάσματα τωφν κωμωδιών: «Τυπογραφικό λάθος»,  «Πρόταση γάμου» και «Λυσιστράτη».                                                                

Η είσοδος είναι ελεύθερη.                                                                                                                   

 Για την Κυριακή 3 του μηνός η διοργάνωση, με πρωτοβουλία του ιδρύματος «Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής», έχει προγραμματίσει Εθελοντική Αιμοδοσία, από τις 9.00 έως τις 13.00 και τη Δευτέρα 4 φιλικό τουρνουά σκάκι, στις 19.00, στην πλατεία Πατριαρχών, από το Σκακιστικό Όμιλο Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου.

 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ