17.6.2013 12:00

«Open Class» ή Ανοικτό Μάθημα Κλασικού Πιάνου

ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΙΓΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΝΕΛΛΗ ΣΕΜΙΤΕΛΚΟΛΟ

Το προγραμματισμένο, αλλά αναβλημένο σεμινάριο Κλασικού Πιάνου, για λίγο καιρό πριν, με τη μεγάλη πιανίστα και διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα Νέλλη Σεμιτέκολο, πραγματοποιείται τελικά τις προσεχείς Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουνίου, με την ευθύνη του Ωδείου Αιγέας και τη φροντίδα της καθηγήτριας πιάνου Μίτσυ Ακογιούνογλου.  Το μάθημα θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα στις 15.00 και θα συνεχιστεί την επομένη την ίδια ώρα.                                                                                     

Η ακρόαση ενδιαφέρει όλους του μαθητές αλλά και καθηγητές πιάνου  και είναι δωρεάν, ενώ για την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν  στην  γραμματεία του Ωδείου Αιγέας ή στο κατάστημα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, τις ώρες λειτουργίας του Ωδείου ή του καταστήματος  αντίστοιχα, μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής είναι πολλές, θα δοθεί προτεραιότητα σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης συμμετοχής.                                                                                                        

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορούν ακόμη να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Ωδείου Αιγέας, στο 2271041074, επί της οδού Εγκρεμού 9 ή στο κατάστημα ΝΑΚΑΣ, στο 2271041104, στην Κουντουριώτου 3.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ