14.10.2013 12:44

Οδηγός για εν δυνάμει ζωγράφους

Στην έκδοση βοηθητικού φυλλαδίου, γι’ αυτούς που αποπειρώνται να εκφραστούν με τη ζωγραφική, έχει προβεί πρόσφατα ο χιώτης εικαστικός δημιουργός Μπάμπης Κοιλιάρης.
Η έκδοση φέρει τη σφραγίδα των επιχειρήσεων ΤΥΠΟγραφή και η ανακοίνωση που διένειμε ο Μπάμπης ηλεκτρονικά έχει το παρακάτω κείμενο:
« … είμαι ζωγράφος από τη Χίο και διδάσκω σχέδιο και ζωγραφική για 30 χρόνια. Έχω δική μου τηλεοπτική εκπομπή σε τοπικό σταθμό μέσα απ την οποία μοιράζομαι τις γνώσεις μου αφιλοκερδώς. Όλη την εμπειρία και της σημειώσεις μου στο σχέδιο με μολύβι (προς το παρόν) τόλμησα να τις αποτυπώσω σε ένα τεύχος 65 σελίδων, ως βοήθημα σχεδίου στους φίλους τηλεθεατές και μαθητές μου. Επειδή νομίζω ότι είναι το πρώτο ελληνικό σημειωματάριο σχεδίου, αφορά ελληνικά θέματα, και εμπεριέχει πέρα των τεχνικών οδηγιών και την ελληνική λογοτεχνική κουλτούρα, ευελπιστώ να διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα. Στο σημειωματάριό μου συμπεριλαμβάνονται πέραν των ελάχιστων κειμένων- οδηγιών, 25 μαθήματα, δισέλιδα, με προοδευτική εξέλιξη (βήμα - βήμα) του κάθε θέματος. Κάθε εικόνα-θέμα συνοδεύεται με μια μικρή λαϊκή ιστορία που θα μπορούσε να είχε συμβεί στον καθένα μας. Λιανική πώληση στα  8 €…»
Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα, του ζωγράφου: 6979533568 και της «ΤΥΠΟγραφής»: 2271025122.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ