27.7.2012 13:27

Ο Γιώργος και ο Σταύρος πάνε Μάτι

Καθιερωμένο πια πρέπει να θεωρείται για το Γιώργο και το Σταύρο Μυλωναδάκη, ως στέκι, το cafe-bar ΦΑΡΟΣ, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 31 , στο Μάτι της Νέας Μάκρης Αττικής, αφού συχνά-πυκνά εμφανίζονται εκεί, χαρίζοντας σε φίλους και θαυμαστές, αξέχαστες μουσικές στιγμές.
Έτσι ο Γιώργος και ο Σταύρος περιμένουν το νεανικό κοινό τους, σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου, όπου θα παίξουν ξανά ζωντανά, με καλοκαιρινή διάθεση και ένταση και χωρίς «ηλεκτρισμό», όπως υπόσχονται. Θα ακουστούν τραγούδια δικά τους και επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική και ξένη δισκογραφία αλλά και από καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί σε όλη τους την μουσική διαδρομή, σε μια συνάντηση κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. 
Στα πλήκτρα θα είναι ο Νάσσος Σωπύλης, ενώ τον ήχο έχει αναλάβει
ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Πληροφορίες και κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 2294034498 και η είσοδος με ποτό έχει καθοριστεί στα 10, το δεύτερο ποτό στα 7 και η μπύρα στα 4,5 ευρώ. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 22.30 και ολοκληρώνεται στις 1.30 το πρωί,
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ