30.7.2012 17:03

Ο Αλκ. Κωνσταντόπουλος και η παρέα του στο Metropolis

- ΣΕ ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ CAFÉ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Μετά τη στάση που πραγματοποίησαν οι Ιmam Baildi, το νεανικό μουσικό συγκρότημα, την περασμένη Πέμπτη στο  θα κάνουν μία στάση  «Metropolis Cafe», σειρά έχει ο πολύς Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, στον ίδιο καλαίσθητο χώρο του Café, αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου στις 21.30.
Μαζί του οι Sleeping band για να παρουσιάσουν παρέα, στην σκηνή του Metropolis, την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση «Ένας Τρελός».
Όπως συνηθίζουν τα τελευταία καλοκαίρια, ο Αλκιβιάδης και οι «Sleeping Band»  φορτώνουν στο μαγικό βανάκι τους,  μουσικούς και μουσικές,  καλή διάθεση,  κιθάρες και τραγούδια αγαπημένα, τα αντίγραφα των μνημονίων,  βιολιά, μαντολίνα,  τρομπόνια,  πολλές εκπλήξεις  και επιστέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια με την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση  «Ένας Τρελλός», η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό. 
Η παρέα αλλάζει τους συνήθεις ήχους, τους ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο «Ένας τρελλός».  Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος,  οι “Sleeping Band”, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά.
Το «Metropolis Cafe»,, επί της λεωφόρου Αιγαίου 92, παρέχει πληροφορίες και επικοινωνία, ενώ δέχεται παράλληλα και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 2271041190.
   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ