24.3.2014 16:04

Μουσικές για φίλους

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΙΣΕΤΖΗ-ΚΑΛΑΓΚΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ

Με μουσικές από τη Γαλλία και την Ιταλία, από την Πορτογαλία και την Ισπανία, έως την Αμερική και πάλι πίσω στην Ελλάδα, το δίδυμο Μαρίας Καλαγκιά και Γιώργου Μισετζή, σε φωνή και πιάνο αντίστοιχα, συνεπικουρούμενου από το Νίκο Κοταρά στο κοντραμπάσο, υπόσχεται μια μοναδική μουσική πανδαισία, σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 24 Μαρτίου, στις στο ξενοδοχείο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ.
Όπως διατείνονται  οι διοργανωτές πρόκειται για «τραγούδια για φίλους», τραγούδια του θρυλικού «σπουργιτιού» της Γαλλίας, της Edith Piaf, του Sinatra, του Henry Mancini, του δικού μας μοναδικού, αλλά πάντα διεθνούς Μάνου Χατζιδάκι, όσο και ακούσματα από την εποχή του Αττίκ ή πιο πρόσφατα του Μανώλη Χιώτη, υπόσχονται ατμόσφαιρα γεμάτη συγκινήσεις, σε κλίμα πάντα καλλιτεχνικό, με τη σφραγίδα εγγύησης του συγκεκριμένου σχήματος που σε κάθε του εμφάνιση στο χιακό κοινό στοχεύει από το καλό στο καλύτερο!
Ο μπουφές του σεφ της ξενοδοχειακής μονάδας Μπάμπη Θεοχάρη υπόσχεται, όπως πάντα άλλωστε, γαστριμαργική αρτιότητα και προσφέρεται στα 15€ κατ’ άτομο, ενώ για πληροφορίες και κρατήσεις διατίθεται το τηλέφωνο 2271044740.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ