1.8.2014 12:03

Με τη Μόρφω Τσαϊρέλη και τις μουσικές της

ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ CITRUS MEMORIES

Ένα μουσικό ταξίδι από χώρα σε χώρα, υπόσχεται για αύριο το βράδυ η καλλιτέχνης Μόρφω Τσαϊρέλη και οι συνεργάτες της, με την βοήθεια ηχητικών εφέ, στην Καλή Αυλή του πολυχώρου του Citrus, στις 21.00.
Την καλλιτέχνιδα πλαισιώνουν εξαιρετικοί μουσικοί και συγκεκριμένα οι Άλκηστις Ραυτοπούλου, σε πιάνο και πλήκτρα, ο εκ Χίου Φώτης Μυλωνάς σε κιθάρα, πνευστά, μαντολίνο, ο συμπατριώτης μας Σωκράτης Γανιάρης στα κρουστά, και Νίκος Κοταράς στο κόντρα μπάσο.                                                                                                                  Οι αφηγήσεις ανήκουν στο Νίκο Αϊβαλή, γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό του κρατικού ραδιοφώνου.
«Το παίξιμο των μουσικών ξεπηδάει μέσα από τους τεχνητούς ήχους των ηχείων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο πρόγραμμα του Citrus, «ενώ άλλοτε, τα εφέ εμπλέκονται με την ζωντανή μουσική. Σαν σε άλλη εποχή ανεβαίνουμε στο υπερωκεάνιο και από τον Πειραιά, ταξιδεύουμε στα λιμάνια της δυτικής Μεσογείου. Διασχίζουμε τον Ατλαντικό, από το Buenos Aires παίρνουμε το τρένο και από χώρα σε χώρα φτάνουμε μέχρι τη Νέα Υόρκη. Στο γυρισμό κάνουμε στάσεις στα Βρετανικά νησιά και στην Ευρώπη πια, μπαίνουμε στο Orient Express για να φτάσουμε μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Στο γυρισμό μας στην Ελλάδα, νιώθουμε γεμάτοι από ήχους, εικόνες και συναισθήματα».
Η τιμή είναι στα 7 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ