14.1.2013 19:35

Με πρωταγωνίστρια την κιθάρα

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΝΟΥΣΙΩΤΗ Μ. ΚΕΦΑΛΑ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Συναυλία, «με πρωταγωνίστρια την κιθάρα», θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου  και ώρα 20.00 που διοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων της Κιθάρας «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΜΠΑΣ» και το Ωδείο.

Θα παρουσιαστεί το έργο μου Αιγνουσιώτη Μιχάλη Κεφάλα «ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟΙ» και μάλιστα σε πρώτη εκτέλεση, το οποίο θα παρουσιάσουν οι καλλιτέχνες Θανάσης Γεωργιάδης στην κιθάρα, Χρήστος Ρίζος στο μαντολίνο, Αμαλία Κουντούρη στο φλάουτο και Σταύρος Παργινός στο τσέλο.

Ακόμη θα παρουσιαστούν έργα των εκλεχτών ελλήνων συνθετών: Δημήτρη Νικητού, επίσης σε πρώτη εκτέλεση, Νίκου Χαριζάνου, Κώστα Φλεριανού, Γιώργου Μαυροειδή, Νίκου Αθανασάκη και Δημήτρη Φάμπα.

Θα παίξουν οι κιθαρίστες Άγγελος Αγκυρανόπουλος, Μαρία Αναγνωστοπούλου, Θανάσης Γεωργιάδης, Γιώργος Μαυροειδής, Δημήτρης Νικητός, Κώστας Τσερεγκώφ και Εύα Φάμπα, και οι Αμαλία Κουντούρη, φλάουτο, Κατερίνα Μαυροειδή, βιολί και ARCADEA strings με τους Luminita Makavei, βιολί, Laurentiu Matasaru, βιόλα, Liu Jing, βιολί και Σταύρο Παργινό, τσέλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ