27.12.2012 17:03

Με πιάνο, RAXEVSKY και «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΒΙΝΤΕΟ)

- ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΟΥ ΣΟΛΙΣΤΑ Μ. Ν. ΚΟΡΑΚΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ

Παρά τις αντιξοότητες έφτασε η στιγμή που ο σολίστ του πιάνου και συμπατριώτης μας Ματθαίος-Νεκτάριος Κοράκης θα προσφέρει στο χιώτικο κοινό τη γνωστή του δεξιοτεχνία, με το «αίμα του να περνά από τα δάκτυλα στα ελεφάντινα πλήκτρα του μαγικού Stainway», του σπάνιου και πανάκριβου πιάνου του Ομηρείου.

 

Το ρεσιτάλ με μέγα και μόνο χορηγό το κατάστημα RAXEVSKY στη Χίο, στην Απλωταριά, υπέρ των στόχων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο νησί μας, πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Θεάτρου του Πνευματικού Κέντρου και με την ευκαιρία η διοργάνωση παρέθεσε συνέντευξη τύπου έτσι ώστε ο βιρτουόζος καλλιτέχνης να επικοινωνήσει με το ευρύτερο κοινό και να παραθέσει ο ίδιος το πρόγραμμα του ρεσιτάλ, τις θέσεις και τις απόψεις του για την τέχνη, όσο και τη άμεση σχέση της με το κοινωνικό πρόσωπο παρόμοιων πρωτοβουλιών.

 

To χορηγό κατάστημα της RAXEVSKY στη Χίο, εκπροσωπούμενο από τους επιχειρηματίες Δέσποινα Παπαγιαννάκη και Παντελή Κοκρή, έχει αναλάβει όλο το κόστος της εκδήλωσης, ενώ τα έσοδα από τη διάθεση των κουπονιών ενίσχυσης του σκοπού, αξίας μόλις οκτώ (8) ευρώ, θα διατεθούν αποκλειστικά υπέρ του χορηγούμενου οργανισμού.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα εκπροσωπηθεί στο ρεσιτάλ από το στενό συνεργάτη του προέδρου του Κων. Γιαννόπουλου, κ. Γιάνη Σιαμά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ