23.9.2013 12:23

Με το Μάνο στο θέατρο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ

Την εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία του καλοκαιριού «Τρεις Θεατρικοί Μύθοι - Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι για το Θέατρο», επαναλαμβάνει το Ιωνικό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις του στην Πλάκα, επί της οδού Λυσίου 11, την προσεχή Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην οποία συμμετέχει η  Χορωδία των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων.
Σε αυθεντικές επεξεργασίες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους κύκλους τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι για τρεις σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, οι οποίοι έχουν αφήσει εποχή, τον Κύκλο με την Κιμωλία του Μπρεχτ, το Ματωμένο Γάμο του Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα και το Παραμύθι χωρίς Όνομα του Ιάκωβου Καμπανέλλη.
Την επιμέλεια κειμένων και την παρουσίαση έχει αναλάβει η Έφη Μηνακούλη, στο πιάνο θα είναι η Κατερίνα Καραμπάτσα, ενώ τη μουσική διεύθυνση υπογράφει ο Σταύρος Μπερής.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20.00 και πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Ι.Κ. www.ionic.gr και στο τηλέφωνο 2103246614.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ