13.12.2012 17:29

«Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» πάει Καρδάμυλα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Φ.Ο.Κ.

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων με τις θεατρικές του δραστηριότητες συνεχίζει  να εργάζεται για την κοινωνική συνοχή στα Καρδάμυλα, λειτουργώντας  ως παράγοντας κοινωνικοποίησης και διάπλασης και διαμόρφωσης του εσωτερικού κόσμου και της προσωπικότητας, στο χαρακτήρα , ιδίως των παιδιών, που συμμετέχουν στο Θεατρικό του Εργαστήρι.
 
Για την τρέχουσα περίοδο το Εργαστήρι ετοιμάζει να παρουσιάσει στο κοινό της κωμόπολης των Καρδαμύλων, αλλά και όλης της Χίου την παιδική θεατρική παράσταση «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα»  του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε διασκευή της Ελένης Αμπανούδη.
 
Η πρεμιέρα δίνεται το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο Καρδαμύλων, στην οποία συμμετέχει και η ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων του Φ.Ο.Κ.
 
Το θεατρικό ταξίδι του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου, με γνώμονα   τη μοναδική βιωματική εμπειρία που χαρίζει η θεατρική τέχνη, συνεχίζεται με αυτή την παραγωγή και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, αποτελεί την πέμπτη συνεχόμενη θεατρική παράσταση κατά σειρά που παρουσιάζεται.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ