19.1.2015 19:04

Κοπή της βασιλόπιτας του Φάρου Βαρβασίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Με την παγιωμένη συνέπεια και την άρτια οργάνωση που τον κατέχει, ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου «Βιβλιοθήκη Ο ΦΑΡΟΣ», γιόρτασε το νέο έτος, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Η κεντρική αίθουσα της Εστίας της οδού Καραμανή, που τιμητικά φέρει το όνομα «Ανδρέας Αξιωτάκης», γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους του Συνδέσμου, αλλά και εκπροσώπους των θεσμικών αρχών του τόπου, με επικεφαλής το δήμαρχο Χίου Μ. Βουρνού και πολιτευτές του νομού.

Τη βασιλόπιτα εκ μέρους του μητροπολίτη ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος π. Νεκτάριος, έκοψε και μοίρασε ο πρόεδρος του Φάρου γιατρός Ανδρέας Μιχαηλίδης, ενώ το φλουρί, στην πραγματικότητα μια χρυσή λίρα, κέρδισε ο μικρός Κωνσταντίνος Ψυχής, εγγονός του υπερδραστήριου μέλους και πρώην υπευθύνου του Βιβλιοαυτοκινήτου της Βιβλιοθήκης ΚΟΡΑΗ, Κώστα Μενή.

Το πολυπληθές κοινό είχε τη χαρά και την ευκαιρία να απολαύσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ειδικά για την περίσταση, από τα τμήματα του Συνδέσμου, Χορωδίας, Χορευτικό και θεατρικής Ομάδας. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ