23.2.2012 20:46

Κλείνει το Τελωνείο της Χίου

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν τα δρομολόγια από τη Χίο προς και από τον γειτονικό Τσεσμέ για το διάστημα 28/2 μέχρι και 5/3 αφού όπως ενημερώνει σε ανακοίνωσή του το Τελωνείο της Χίου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η αίθουσα θα παραμείνει κλειστή λόγω των εργασιών αναμόρφωσης στους υφιστάμενους χώρους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», η είσοδος των επισκεπτών μετά την αναμόρφωση θα γίνεται από Νότο προς Βορά και όχι από Δυτικά προς Ανατολικά όπως ισχύει τώρα. Θα δημιουργηθούν έξι σημεία ελέγχου διαβατηρίων συν ένα ακόμη εφεδρικό σημείο. Θα αναμορφωθούν τα γραφεία Αστυνομικών και Τελωνειακών ενώ θα δημιουργηθεί ακόμα μία τουαλέτα που θα προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες τρεις.
Η προσπάθεια αυτή σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ομηρούπολης Κ. Μούνδρο γίνεται στα πλαίσια του ευπρεπισμού του χώρου αλλά κυρίως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών αφού αποτελεί επίσημη πύλη εισόδου προς την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σε συνδυασμό πάντως με την επιχειρούμενη προσέκλυση τουριστών από τη Σμύρνη για την περίοδο του Πάσχα οι εργασίες κρίνονται κάτι παραπάνω από επιτακτικές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ