2.7.2012 15:37

Η Πινακοθήκη των Χρωμάτων στη Χίο

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

 
Στη Χίο και συγκεκριμένα στη Δημοτική Πινακοθήκη θα φιλοξενηθεί η «Πινακοθήκη των Χρωμάτων», μετά τη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη της 4ης Διεθνούς Περιφερειακής Έκθεσης, στην οποία το χιώτικο ίδρυμα συμμετείχε και εγκαινιάστηκε στις 2 Μαΐου.
Μετά τη Χίο, τα έργα και οι δημιουργίες που αποτελούν την έκθεση θα περιοδεύσουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Υπό την επιμέλεια της ζωγράφου Αφροδίτης Καραμανλή, υπεύθυνης της διοργάνωσης, ο δήμος Χίου με το Νομικό του Πρόσωπο, καλούν ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες, από τη Χίο και την υπόλοιπη Περιφέρεια Β. Αιγαίου, στην  έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 25 Ιουλίου, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής έργων την Πέμπτη 12 του μηνός.
Τα έργα πρέπει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να είναι διαστάσεων Α4 (29Χ21 cm) ή Α5 (10X15cm), ενώ για την παραλαβή υπεύθυνη είναι η κ. Δέσποινα Πασσαλή, στα τηλέφωνα: 2271043830 & 6944119019 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: chiosartgallery@gmail.com.
Γενικότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία «Πινακοθήκη των Χρωμάτων» παρέχονται στο σύνδεσμο: http://thessalonikicolorsgalerry.blogspot.com/
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ