23.4.2013 15:52

Η πιανίστα Ν. Σεμιτέκολο στη Χίο

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΙΓΕΑΣ

Ένα «ανοιχτό μάθημα», με μια μεγάλη πιανίστα, τη Νέλλη Σεμιτέκολο, προσφέρει στους μαθητές του, τους μαθητές των άλλων σχολών και τους πιανίστες της Χίου, το Ωδείο Αιγέας προσκαλώντας στο νησί τη διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα για διήμερο σεμινάριο.
Το σεμινάριο διεξάγεται την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, για μαθητές και καθηγητές πιάνου και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκδηλώσεων του Ωδείου.Το μάθημα θα ξεκινήσει την Πέμπτη  στις 15.00 και θα συνεχιστεί την Παρασκευή την ίδια ώρα.
Η ακρόαση ενδιαφέρει όλους του μαθητές αλλά και καθηγητές πιάνου
και είναι δωρεάν. Για συμμετοχή θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην γραμματεία του Ωδείου Αιγέας ή στο κατάστημα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, τις ώρες λειτουργίας του Ωδείου ή του καταστήματος αντίστοιχα, μέχρι την Τετάρτη 24 Απριλίου.
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής είναι πολλές, θα δοθεί
προτεραιότητα σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης
συμμετοχής. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία, στο τηλέφωνο 2271041074, Εγκρεμού 9 ή στο 2271041104, Ελ.Βενιζέλου 76, στο κατάστημα ΝΑΚΑΣ.
Υπεύθυνη για την οργάνωση του σεμιναρίου είναι η καθηγήτρια
πιάνου Μίτσυ Ακογιούνογλου

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ