18.12.2012 18:45

Εν πλήρη δράση το «Χιώτικο Χωριό»

 
Με κάθε επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο καθιερωμένο τσάι του Γυναικείου Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού», που πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2012, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Intercontinental, με επίδειξη μόδας από την Κική Βαρβέρη.
 
Η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαριέλλα Βαρώνη και τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου, με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους Χιώτες εμπόρους και επιχειρηματίες για τις προσφορές τους, όσο και τις φίλες και συμπατριώτισσες που παραβρέθηκαν, μαζί και όλους όσους καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν την επιτυχία της εκδήλωσης.
 
Τα έσοδα, όπως είναι γνωστό, θα διατεθούν για τις πολύπλευρες δραστηριότητες του δραστήριου σωματείου, από τη συντήρηση του εργαστηρίου κεντήματος στο Φάρο Βαρβασίου, έως υποτροφίες σε φοιτητές και δωρεές σε άτομα ή φορείς  που χρήζουν στήριξης και βοηθείας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ