9.7.2012 10:26

«Εκεί χτυπά η καρδιά μου», στο σινεμά

«Εκεί χτυπά η καρδιά μου» ή «This must be the place» είναι η κινηματογραφική πρόταση του διημέρου, σήμερα και αύριο, στη δροσιά του θερινού cine του Δημοτικού Κήπου.
Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Πάολο Σορεντίνο, παίζουν οι ηθοποιοί Σον Πεν, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζαντ Χερς και Χάρι Ντιν Στάντον, ενώ οι προβολές είναι όπως πάντα στις 21.00 και 23.00.
 
Υπόθεση
Ένας πρώην ροκ σταρ, ονόματι Cheyenne, ζει στο Δουβλίνο αποτραβηγμένος από τους πάντες. Βρίσκει την καθημερινότητά του βαρετή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να της δώσει ένα νόημα. Μάταια όμως. Ο θάνατος του πατέρα του, με τον οποίο είχε να μιλήσει τριάντα χρόνια, του δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη. Εκεί μαθαίνει πως, μέχρι τα τελευταία του, ο πατέρας του έψαχνε ένα πρώην αξιωματικό των Ναζί που τον ταπείνωσε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ο Cheyenne αισθάνεται ότι οφείλει στον εαυτό του και στον πατέρα του να συνεχίσει την αναζήτηση και να πάρει εκδίκηση. Το ταξίδι του κατά μήκος της Αμερικής διώχνει την βαρεμάρα του και του μαθαίνει να βλέπει την ζωή με διαφορετικό τρόπο...
 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ