15.12.2014 11:00

DVD με τα 100 χρόνια Δικηγορικού Συλλόγου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Εν μέσω συναδέλφων και φίλων, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου κ. Ανθίππη Ζαννάρα, παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής  12 Δεκεμβρίου, όλη τη διαδρομή του επαγγελματικού σωματείου, από την ίδρυσή του έως σήμερα.

Για την ακρίβεια πρόκειται για όλο αυτό το πολύτιμο υλικό που παρατέθηκε, στην προ μηνός περίπου, ημερίδα της Εκατονταετηρίδας  και αφορά τη διαδρομή των πολλών και έγκριτων δικηγόρων από την απελευθέρωση της Χίου, αλλά και πριν απ’ αυτήν.

Δίκες, έγκριτοι νομικοί, δικόγραφα, αποσπάσματα αγορεύσεων και ότι άλλο έχει παραχθεί σχετικά με την νομική επιστήμη σ’ αυτόν τον τόπο, συγκεντρωμένα στο περί ου ο λόγος DVD, το οποίο αποτελεί αδιάσειστο ντοκουμέντο και αρχειακό υλικό και που μαρτυρά επίσης το υψηλό επίπεδο στην απόδοση της δικαιοσύνης στη Χίο.

Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο και εκτός από το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου, εκπροσωπήθηκε η Ιερά Μητρόπολις και το Δικαστικό Σώμα δια των λειτουργών του στο νησί, ενώ έδωσε το «παρών» και αντιπεριφερειάρχης κ. Σταμάτης Κάρματζης.

Με την ευκαιρία καλοί στενοί  φίλοι και συνάδελφοι της κ. Ζαννάρα την ευχήθηκαν για περαιτέρω δημιουργική πορεία στο πηδάλιο του Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά και προσωπικά, αφού η 12η Δεκεμβρίου είναι ημέρα των γενεθλίων της. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ