19.3.2012 12:16

Βιβλιοπαρουσίαση της «Παράξενης Υπόσχεσης»

 
Για το νέο μυθιστόρημά του «Η Παράξενη Υπόσχεση», των εκδόσεων «Άπαρσις», θα μιλήσει στο κοινό της Χίου ο συγγραφέας Γιώργος Αλεξάτος, σήμερα το απόγευμα, στις 19.30, στο χώρο της «Αίθουσας Τεχνών Καλλιόπη» και της Φωτογραφικής  Λέσχης Χίου, επί της οδού Αμάντου 26, πίσω από τη Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ.
 Είναι μια ιστορία φανταστικών και ταυτόχρονα αληθινών ανθρώπων, δημιουργήματα του συγγραφέα, που μπορεί να συναντήσει κανείς στο στενό ή ευρύτερο κύκλο του.
Οι ήρωες του βιβλίου είναι επτά και συγκεκριμένα ο αριστερός αγωνιστής που ξεπουλήθηκε, ηττήθηκε, συμβιβάστηκε, αλλά και ο αριστερός αγωνιστής που πεισματικά «συνεχίζει» με αβέβαια αποτελέσματα.
Ο Γιώργος Αλεξάτος κατάγεται απ’ την Κεφαλονιά και γεννήθηκε το 1956 στον Αστακό Ακαρνανίας. Από τα παιδικά του χρόνια ζει στην Αθήνα, όπου τελείωσε νυχτερινό 7τάξιο Γυμνάσιο, εργαζόμενος ως οικοδόμος. Εντάχθηκε στην Αριστερά και υπήρξε στέλεχος νεολαιίστικων, πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων. Έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος και εκδότης, ενώ ασχολείται με τη μελέτη της νεότερης και σύγχρονης ελληνικής κοινωνικής ιστορίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ