11.10.2013 10:04

Από το Μεταξουργείο στη Σύρο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Φ.Ο.Κ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η μεγάλη ημέρα καταφθάνει για τη Θεατρική Ομάδα Καρδαμύλων, η οποία την προσεχή Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 20.30, παρουσιάζει την τελευταία της δουλειά, πολυβραβευμένη στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων, στο αθηναϊκό κοινό σε μια μοναδική παράσταση, στο θέατρο ΑΡΓΩ.

Το συγκεκριμένο θέατρο βρίσκεται επί της οδού Ελευσίνιων 15, στο Μεταξουργείο, στη στάση του μετρό «Μεταξουργείο», έξοδος «Δεληγιάννη», ενώ περνά και η γραμμή 1 του τρόλεϊ , στην ομώνυμη στάση. Πληροφορίες και κρατήσεις παρέχονται στο τηλέφωνο 2105201684
«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» είναι έργο των Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα, σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη, και η τιμή εισιτηρίουείναι στα 6 και 9 ευρώ.

Η παραγωγή του Φ.Ο.Κ απέσπασε στην Ορεστιάδα τις διακρίσεις:

- 2ο Βραβείο Κοινού Καλύτερης Παράστασης
- Βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου
- Έπαινος Ερμηνείας B΄ Γυναικείου Ρόλου.

Όμως η περιοδεία δεν σταματά εκεί, αλλά συνεχίζει με τη συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας του Φ.Ο.Κ. στην 25η Συνάντηση των Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στην Ερμούπολη.

Το έργο θα παιχτεί την επομένη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013, στις 18.00, στην αίθουσα Λυκείων «Κώστας Τουλούπης» στο Μάννα της Σύρου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ