9.5.2023 11:58

Το ΕΠΠΟΧΙ για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Χίου - Ευδήλου - Καρλοβασίου

Ενημερωθήκαμε από Ικαρία και Σάμο ότι έχει συνταχθεί το παρακάτω κείμενο που προωθεί την πρόταση του ΕΠΠΟΧΙ για την δημιουργία τοπικής αναπτυξιακής γραμμής Χίος Εύδηλος Καρλόβασι.

Ελπίζουμε να υποστηριχθεί και από τη Χίο η πρόταση αυτή, η οποία θα την φέρει στο κέντρο του νότιου τομέα της Περιφέρειας.

«Εμείς οι υπογράφοντες υποψήφιοι βουλευτές της εκλογικής Περιφέρειας Σάμου (Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι) Γνωρίζουμε καλά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, οι επιχειρηματίες, οι υπηρεσίες, οι άνεργοι και το περιβάλλον των νησιών μας και δεσμευόμαστε να εργαστούμε ώστε να μην είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και θύματα ενός συγκεντρωτικού κράτους που μας θεωρεί «μειονεκτικές περιοχές», «παραμεθόριο», «ακρίτες», «άγονες γραμμές» και διάφορα παρόμοια κοσμητικά επίθετα.

Με αυτό το κοινό μας μήνυμά ζητάμε από την κυβέρνηση που θα εκλεγεί μετά τις εκλογές της 21 Μαΐου 2023 να δημιουργήσει μια ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια Καρλόβασι, Εύδηλο, Χίο για τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Σήμερα, η υπάρχουσα σύνδεση που είναι μια την εβδομάδα, απαιτεί για το δρομολόγιο Εύδηλος- Χίος 6:30’ ώρες.

Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις όλο το χρόνο μεταξύ Χίου και Τσεσμέ και Σάμου-Κουσάντασι και να μην υπάρχει η άμεση ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σάμου- Ικαρίας και Χίου.

Οι υπογράφοντες υποψήφιοι βουλευτές»

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ