Κοινωνία

12/6/14 16:10

τελ. ενημ.: 12/6/14 16:10

Vodafone και Mastihashop

ΤΟ VODAFONE THANK YOU 1+1 ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ MASTIHASHOP

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η Vodafone και τα mastihashop ξεκινώντας μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των πελατών της Vodafone Thankyou 1+1. Μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία οι πελάτες Vodafone έχουν ακόμα περισσότερα οφέλη, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα από τα mastihashop και να κερδίζουν άλλο ένα ίσης ή μικρότερης αξίας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδρομητές Vodafone και οι συνδρομητές CU να στείλουν ένα SMS με τη λέξη MASTIHAστο 54646 (χρέωση 0.5 €/sms). Αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματος, οι συνδρομητές θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν σε ένα από τα 4 καταστήματα mastihashop σε όλη την Ελλάδα, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας.

Με κάθε κωδικό Vodafone Thankyou 1+1, όλοι οι συνδρομητές Vodafone θα μπορούν να αγοράσουν όσα προϊόντα θέλουν από όλες τις κατηγορίες και να πάρουν αντίστοιχα δωρεάν ίδια προϊόντα. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να ζητάει 1 κωδικό/εβδομάδα, ο οποίος θα έχει ισχύ 7 ημέρες και θα πρέπει να δώσει στο ταμείο του καταστήματος της αλυσίδας mastihashop για να πάρει την προσφορά.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση