12.6.2014 16:10

Vodafone και Mastihashop

ΤΟ VODAFONE THANK YOU 1+1 ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ MASTIHASHOP

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η Vodafone και τα mastihashop ξεκινώντας μια νέα συνεργασία, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των πελατών της Vodafone Thankyou 1+1. Μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία οι πελάτες Vodafone έχουν ακόμα περισσότερα οφέλη, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα από τα mastihashop και να κερδίζουν άλλο ένα ίσης ή μικρότερης αξίας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδρομητές Vodafone και οι συνδρομητές CU να στείλουν ένα SMS με τη λέξη MASTIHAστο 54646 (χρέωση 0.5 €/sms). Αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματος, οι συνδρομητές θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν σε ένα από τα 4 καταστήματα mastihashop σε όλη την Ελλάδα, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας.

Με κάθε κωδικό Vodafone Thankyou 1+1, όλοι οι συνδρομητές Vodafone θα μπορούν να αγοράσουν όσα προϊόντα θέλουν από όλες τις κατηγορίες και να πάρουν αντίστοιχα δωρεάν ίδια προϊόντα. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να ζητάει 1 κωδικό/εβδομάδα, ο οποίος θα έχει ισχύ 7 ημέρες και θα πρέπει να δώσει στο ταμείο του καταστήματος της αλυσίδας mastihashop για να πάρει την προσφορά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ