24.6.2020 14:12

«Υγειονομική βόμβα η ΒΙ.ΑΛ. για τους Πυροσβέστες» [vid]

Αναγκαζόμαστε να επιχειρούμε ανάμεσα σε λύματα και χιλιάδες μπουκάλια με ακαθαρσίες, δηλώνουν, ζητώντας άμεσα την παρέμβαση της πολιτείας

Την τραγική υγειονομική κατάσταση η οποία επικρατεί στη ΒΙ.ΑΛ., έθιξε σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο πρόεδρος του τοπικού σωματείου πυροσβεστών Χίου και νήσων Βορείου Αιγαίου Πέτρος Λάρδας.

Όπως είπε, οι συνθήκες που επικρατούν στη ΒΙ.ΑΛ. εντείνουν την ανησυχία των πυροσβεστικών υπαλλήλων που έχουν επιφορτιστεί με το σημαντικό έργο της πυρόσβεσης στο Κ.Υ.Τ. και περιμετρικά από αυτό, αφού τις περισσότερες φορές επιχειρούν πατώντας μέσα σε λύματα και μπουκάλια με κάτουρο.

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι πραγματικά πρωτόγνωρο. Δεν μιλάμε για το επιχειρησιακό κομμάτι που είναι η δουλειά μας. Αυτό που ζητάμε είναι να δοθεί μία λύση. Έχουμε τις οικογένειές μας που θέλουμε να τις προφυλάξουμε από όλο αυτό που συμβαίνει», ανέφερε, ζητώντας Περιφέρεια, Δήμος και Κεντρική Διοίκηση να βάλουν ένα τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση στο hotspot και στις γύρω περιοχές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ