6.11.2018 15:17

Τραβούν χειρόφρενο τα χιώτικα ταξί την Πέμπτη

Συμμετέχουν στην πανελλαδική στάση εργασίας από τις 04:00 το πρωί έως τις 16:00

Στην πανελλαδική στάση εργασίας των ταξί που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 8/11/2018 συμμετέχουν και οι Χιώτες οδηγοί σύμφωνα με ενημέρωσή τους προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνει ότι εναντιώνονται στις διαμεσολαβητικές εφαρμογές μεταξύ επιβατών και οχήματος αφού όπως αναφέρουν συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στην αστική μεταφορά.

«Οι συγκεκριμένες εταιρείες με την βοήθεια ή την ανοχή των κυβερνήσεων νοθεύουν, πότε με παράνομες προσφορές και πότε με παραβιάσεις του κανονισμού λειτουργίας τον υγιή ανταγωνισμό», εξηγούν και προσθέτουν ότι δεν είναι ενάντια στις εφαρμογές ούτε στην ψηφιακή τεχνολογία.

«Ζητάμε άμεση εφαρμογή των νόμων, πάταξη της υποκλοπής έργου από φορείς Ι.Χ. που δεν έχουν δικαίωμα επιβατικής μεταφοράς και άμεση προσαρμογή όλων των εταιρειών διαμεσολάβησης με το εθνικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αστική μεταφορά», καταλήγουν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Ταξί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ