12.8.2016 10:47

Τους άκουσαν

ΜΕ 5 ΑΝΔΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Με πέντε άνδρες των ειδικών δυνάμεων και επιπλέον εξοπλισμό ενισχύεται το Λιμεναρχείο Χίου με απόφαση του Υπουργείου, σε απάντηση της επιστολής έκκλησης των λιμενικών υπαλλήλων για ενίσχυση σε προσωπικό και μέσα προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των ημερών.

Η επιστολή της Ένωσης του Λιμενικών που έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο αφού αναπαράχθηκε μέσω του "π" από όλα τα μέσα, ζητούσε επειγόντως την ενίσχυση των υπηρεσιών στα νησιά.

Ως απάντηση αυτής της έκκλησης γνωστοποιήθηκε η απόφαση του υπουργείου για ενίσχυση σε εξοπλισμό και για απόσπαση στη Χίο 5 ανδρών των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού με αποστολή την ενίσχυση των ελέγχων και τη συμβολή στο έργο των λιμενικών υπαλλήλων της Χίου, ειδικά τις ώρες αφιξοαναχωρήσεων των πλοίων.

Ευχαριστούν οι Λιμενικοί

Σε νέα ανακοίνωση τους οι Λιμενικοί εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο υπουργείο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους σημειώνοντας "

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσής μας ευχαριστούμε θερμά την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου μας για την καίρια ανταπόκριση στα προβλήματά μας.

Η άμεση ενίσχυση της Υπηρεσίας μας με υλικό εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί ανάσα ελπίδας 

Είμαστε εδώ και θα είμαστε όλοι, ανεξαρτήτως βαθμού, ειδικότητας, θέσης, για να συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% και παραπάνω των δυνάμεών μας προκειμένου να ανταπεξέλθουμε και να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που μας έχει ανατεθεί όπως εξάλλου κάνουμε τόσο καιρό τώρα.

Είναι πραγματικά ευτύχημα να νιώθουμε ότι ως βαθμοφόροι έχουμε τόσο αμέριστα τη συμπαράσταση των φυσικών και στρατιωτικών προϊσταμένων μας".

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ