24.7.2019 13:26

Το τελευταίο αντίο στον… «Πρόεδρο»

Φίλοι και συνάδελφοι είπαν το ύστατο χαίρε στον δημοσιογράφο Μιχάλη Διοματάρη

Παρουσία, φίλων, συγγενών αλλά και της δημοσιογραφικής οικογένειας της Χίου τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου της πόλης, η Εξόδιος Ακολουθία του αείμνηστου Δημοσιογράφου Μιχάλη Διοματάρη.

Ελάχιστοι φίλοι και συνάδελφοί του, τον συνόδευσαν στο τελευταίο ταξίδι ενθυμούμενοι περιστατικά από την «τελευταία ερώτηση» που συνήθιζε πάντα να κάνει ο Μιχάλης Διοματάρης, στο πλαίσιο των συνεντεύξεων Τύπου.

Λάτρης της δημοσιογραφίας από τα νιάτα του μέχρι και το τέλος, ερωτευμένος με τη διαρκή μόρφωση και τα βιβλία ο Μιχάλης Διοματάρης, ήταν ο τελευταίος μεγάλος Δημοσιογράφος από μία γενιά εμπειρικών δημοσιογράφων που λάτρεψαν το χαρτί και γύρισαν την πλάτη στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

Στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε ο Κώστας Αμπανούδης, έγινε εκτενής αναφορά στη σημαντική συνεισφορά του Μιχάλη Διοματάρη στη δημοσιογραφία, εξηγώντας μάλιστα το παρατσούκλι του «πρόεδρος» που συνόδευε από τα μαθητικά χρόνια μέχρι σήμερα αφού πρωτοστάτησε στη δημιουργία μαθητικών συμβουλίων όπως αυτά υπάρχουν σήμερα.  

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ