25.10.2012 17:23

Τιμούν τον υποσμηναγό Παναγυφτόπουλο

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου, τιμά το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, τη μνήμη του αειμνήστου Υποσμηναγού (Ι) Στυλιανού Παναγυφτόπουλου.
Το πρωί μετά τη Θεία Λειτουργία, με μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και στις 11:15 πμ με επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο της αναθηματικής στήλης στη Λεωφόρο Ενώσεως παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ Μάρκου.                                                                                                                                 
 
Ποιος ήταν όμως ο Υποσμηναγός(Ι) Στυλιανός Παναγυφτόπουλος.
Γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1966. Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων το Σεπτέμβριο του 1984 και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1988 με το βαθμό του Ανθυποσμηναγού(Ι). Υπηρετούσε στην 342 ΜΠΚ (Μοίρα Παντός Καιρού) της 114 ΠΜ (Πτέρυγα Μάχης).
Την 7η Νοεμβρίου 1994 και ώρα 2.20 το μεσημέρι, καθώς εκτελούσε πτήση σε προγραμματισμένη άσκηση με αεροσκάφος Mirage F-1CG στη διαδρομή Τανάγρα-Λέσβος-Χίος συντρίβεται λίγα μέτρα από τη παραλία στη Λεωφόρο Ενώσεως στο ύψος της Βίλας Μίχαλου.
Άφησε πίσω τη σύζυγο του και των λίγων ετών γιό του, που φέτος και εκείνος αποφοιτεί από τη Σχολή Ικάρων-τμήμα μηχανικών. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ