28.2.2024 15:00

Θλίψη, οργή και πόνος στη διαδήλωση για το έγκλημα των Τεμπών με μπροστάρη τη νέα γενιά (video)

Στους δρόμους εκατοντάδες Χιώτες με αφορμή τη θλιβερή επέτειο

Με μπροστάρη τη νέα γενιά και με έντονο το συναίσθημα της θλίψης και της οργής, όχι μόνο για τον χαμό 57 νέων ανθρώπων αλλά από την κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης κάθε ευθύνης, εκατοντάδες Χιώτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, κατέβηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στους δρόμους, διαδηλώνοντας με αφορμή τη θλιβερή επέτειο από το έγκλημα των Τεμπών.

Από νωρίς, μαθητές, σπουδαστές, νεολαίοι αλλά και σωματεία, συνδικάτα και φορείς της Χίου, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε μία κυβέρνηση που επικοινωνιακά προσπαθεί να αποδομήσει κάθε έννοια δικαιοσύνης και κράτους δικαίου.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Με κεντρικά συνθήματα όπως «Όχι άλλα Τέμπη», η νέα γενιά και τα συνδικάτα απηύθυναν χαιρετισμούς στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας από την πλατεία, προς την Προκυμαία και από εκεί στην Απλωταριά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ