2.8.2019 12:56

Τέλος η ομηρία για 600 υποψήφιους οδηγούς

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 5/8 οι εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και δικύκλου

Ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα 5 Αυγούστου οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης αυτοκινήτων και δικύκλων έπειτα από 10μηνη αποχή των εξεταστών της Διεύθυνσης Μεταφορών Χίου.

Οι δεσμεύσεις του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ξενάκη ότι οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν με «εντέλεσθε» άμεσα, γίνονται πράξη, κάτι που αποδεικνύεται και με την ανακοίνωση του προγράμματος εξετάσεων.

600 στην αναμονή

Όπως εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης στον «π» οι υποψήφιοι οδηγοί φθάνουν μέχρι στιγμής τους 600. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα θα συσταθούν 2-3 επιτροπές εξέτασης, οι οποίες θα πραγματοποιούν εξετάσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη θα γίνονται οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης αυτοκινήτου και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή για δίκυκλα.

«Στόχος είναι κάθε εβδομάδα να εξετάζονται 27 άτομα για απόκτηση άδειας οδήγησης για αυτοκίνητα και 23 άτομα για δίκυκλα. Έτσι σε περίπου 3 μήνες όλοι θα έχουν εξεταστεί», ανέφερε ο κ. Ξενάκης.

Η πρώτη εξέταση θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και θα αφορά υποψηφίους οδηγούς δικύκλων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ