26.10.2012 14:29

Τα παλιά … τεφτέρια ξεσκονίζει το Λιμενικό Ταμείο

• ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΝΕΙΣΠΡΑΧΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010 – 2011

Σαφάρι εισπράξεων για παλαιότερες οφειλές των καταστηματαρχών της Προκυμαίας που αφορούν ενοικιάσεις κοινόχρηστων χώρων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ετοιμάζει από την ερχόμενη εβδομάδα το Λιμενικό Ταμείο Χίου, για όσα καταστήματα προέκυψαν ανείσπραχτες οφειλές από τα έτη 2010 και 2011 από τους ελέγχους της οικονομικής υπηρεσίας, τις οποίες η προηγούμενη διοίκηση δεν έχει επιβεβαιώσει.
Ο Στ. Φαρατζής εξέφρασε ανοιχτά τη βούλησή του να διεκδικήσει τα συγκεκριμένα χρήματα και γι’ αυτό το λόγο από σήμερα το πρωί υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου, μαζί με λιμενικό, επιδίδουν στους καταστηματάρχες τα έγγραφα που τους ζητούν να καταβάλουν ό,τι τους αντιστοιχεί.
Το ύψος των ανείσπραχτων οφειλών μέχρι στιγμής υπολογίζεται σε πάνω από 10.000 ευρώ, με τους ελέγχους της ταμειακής υπηρεσίας να επεκτείνονται και στα παρελθόντα έτη.
«Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα συνέλθει η Λιμενική Επιτροπή και εκεί θα καλέσουμε και τους καταστηματάρχες για να συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα. Η πολιτική βούληση είναι προς την κατεύθυνση της είσπραξης. Μάλιστα κάποιοι νόμιζαν ότι θα κοροϊδέψουν το Λιμενικό Ταμείο και δε θα πληρώσουν», δηλώνει ο κ. Φαρατζής, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι η πλειοψηφία των καταστηματαρχών τηρούν τις δεσμεύσεις τους. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ