26.10.2012 14:29

Τα παλιά … τεφτέρια ξεσκονίζει το Λιμενικό Ταμείο

• ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΝΕΙΣΠΡΑΧΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010 – 2011

Σαφάρι εισπράξεων για παλαιότερες οφειλές των καταστηματαρχών της Προκυμαίας που αφορούν ενοικιάσεις κοινόχρηστων χώρων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ετοιμάζει από την ερχόμενη εβδομάδα το Λιμενικό Ταμείο Χίου, για όσα καταστήματα προέκυψαν ανείσπραχτες οφειλές από τα έτη 2010 και 2011 από τους ελέγχους της οικονομικής υπηρεσίας, τις οποίες η προηγούμενη διοίκηση δεν έχει επιβεβαιώσει.
Ο Στ. Φαρατζής εξέφρασε ανοιχτά τη βούλησή του να διεκδικήσει τα συγκεκριμένα χρήματα και γι’ αυτό το λόγο από σήμερα το πρωί υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου, μαζί με λιμενικό, επιδίδουν στους καταστηματάρχες τα έγγραφα που τους ζητούν να καταβάλουν ό,τι τους αντιστοιχεί.
Το ύψος των ανείσπραχτων οφειλών μέχρι στιγμής υπολογίζεται σε πάνω από 10.000 ευρώ, με τους ελέγχους της ταμειακής υπηρεσίας να επεκτείνονται και στα παρελθόντα έτη.
«Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα συνέλθει η Λιμενική Επιτροπή και εκεί θα καλέσουμε και τους καταστηματάρχες για να συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα. Η πολιτική βούληση είναι προς την κατεύθυνση της είσπραξης. Μάλιστα κάποιοι νόμιζαν ότι θα κοροϊδέψουν το Λιμενικό Ταμείο και δε θα πληρώσουν», δηλώνει ο κ. Φαρατζής, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι η πλειοψηφία των καταστηματαρχών τηρούν τις δεσμεύσεις τους. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ