14.3.2022 14:25

Τα έργα στο «Ιωνικό» βουλιάζουν Ν.Ο.Χ. και ΠΕΚΕΒ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Να παραταθεί η λειτουργία του μέχρι τέλος Μαϊου», ζητά ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά»- «Πρέπει να κλείσει το αργότερο μέχρι τέλος Απριλίου» ανταπαντά το Νομικό Πρόσωπο

Σημαντικά προβλήματα τόσο στον Ναυτικό Όμιλο Χίου όσο και στην ΠΕΚΕΒ που έχουν ως έδρα το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου, προκαλεί η απόφαση του Νομικού Προσώπου να διακόψει τη λειτουργία του από τις 30 Απριλίου, ώστε να ξεκινήσει άμεσα το έργο της αντικατάστασης των τεντών, έργο που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ.

Η παραπάνω εξέλιξη προκάλεσε την παρέμβαση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» με τον Γιάννη Καραβασίλη να επισημαίνει σε δηλώσεις του, ότι θα πρέπει να δοθεί παράταση κατά 1 μήνα, ώστε ειδικά τα σωματεία που βρίσκονται σε εθνικές κατηγορίες να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

«Πρέπει να κλείσει το Ιωνικό το αργότερο μέχρι 30 Απριλίου»

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γιάννης Μανάρας, απαντώντας στο αίτημα του συνδυασμού Καραβασίλη, επεσήμανε ότι πριν τη λήψη της απόφασης, είχε προηγηθεί εξαντλητικός διάλογος και με τη διαχειριστική αρχή αλλά και με τα ναυταθλητικά σωματεία.

Όπως εξήγησε, το έργο για να ολοκληρωθεί απαιτεί 3,5 μήνες με αποτέλεσμα για να καταστεί αυτό εφικτό να πρέπει να κλείσει στις 30 Απριλίου.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήδη ο Δήμος Χίου, μέσω των τεχνικών υπηρεσιών και με την παρέμβαση Κάρμαντζη, είχε πετύχει 1 παράταση ώστε αντί για 10 Ιουνίου να παραδοθεί στα μέσα Ιουλίου.

«Προσπαθήσαμε να επιτύχουμε ό,τι καλύτερο. Όμως εδώ εμπλέκεται και η διαχειριστική αρχή. Άρα υπάρχει κίνδυνος για δυσάρεστες εκπλήξεις», εξήγησε ο κ. Μανάρας, σημειώνοντας ότι ίσως τελικά επιτευχθεί το σενάριο, τα έργα να ξεκινήσουν από την τέντα της μικρής πισίνας ώστε άτυπα να δοθεί μία μικρή παράταση στη χρήση της μεγάλης πισίνας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ