30.10.2012 12:13

Συνδεσμίτης και ο Μητροπολίτης Μάρκος (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΧΙΟΥ

 

Τέλος στην κόντρα των τελευταίων ετών μεταξύ του Συνδέσμου Κληρικών Χίου και των Μητροπολιτικών γραφείων έβαλε σήμερα με την παρουσία του στη Γ.Σ. του Συνδέσμου ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.

 

Ο ίδιος θέλοντας να επιβάλει την τάξη και την ηρεμία στους κόλπους της τοπικής εκκλησίας μετά τα γνωστά γεγονότα των τελευταίων ετών της ποιμαντορίας του κυρού Διονυσίου, αναγνώρισε ως παιδιά του τους ιερείς που είναι γραμμένοι στον Σύνδεσμο τονίζοντας χαρακτρηριστικά ότι «δεν μπορεί τα παιδιά σου να σου ζητούν ψωμί και εσύ να τα ταΐζεις πέτρα».

 

Ο Μητροπολίτης Χίου στην πρώτη του εμφάνιση στο πλευρό του Συνδέσμου Κληρικών της Ι.Μ. Χίου έδωσε το πράσινο φως στη μαζική εγγραφή ιερέων στο Σύνδεσμο αφού πρώτα ολοκληρωθούν δύο φραστικές διορθώσεις στο καταστατικό του Συνδέσμου ενώ κάλεσε τους κληρικούς να συσπειρωθούν γύρω από αυτόν.

 

Ευχαριστημένος από τη στάση του Μητροπολίτη Χίου και παράλληλα διατεθημένος να διαγράψει όλο το παρελθόν του Συνδέσμου με την Μητρόπολη φάνηκε και ο πρόεδρός του και μέλος του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. π. Γεώργιος Κωνσταντίνου, ευχαριστώντας τον κ. Μάρκο για την πολύτιμη στήριξή του.  

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ