21.11.2022 15:17

Στον Καστρομηνά οι εργασίες της 1ης Πανελλήνιας Προσκοπικής Εκπαίδευσης Γαλλικής Σκαπανικής

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εργασίες της 1ης Πανελλήνιας Προσκοπικής Εκπαίδευσης Γαλλικής Σκαπανικής, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Καστρομηνά.  

Τα ενήλικά στελέχη των Προσκόπων απέκτησαν κατάλληλες και εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με την κατασκευαστική εργασία ξύλου και την ικανότητα χρήσης παραδοσιακών και σύγχρονων εργαλείων με ασφάλεια, με απώτερο σκοπό την πρακτική εφαρμογή αυτών των γνώσεων στο προσκοπικό πρόγραμμα. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης κατασκευάστηκαν τραπεζόπαγκοι, τραπέζια, πίνακες ανακοινώσεων, κάδοι και οδοδείκτες που θα τοποθετηθούν στον «Κήπο των Θαυμάτων» και στον περιβάλλοντα χώρο του Καστρομηνά.

Η ιδέα της υλοποίησης αυτής εκπαίδευσης αυτής ανήκει στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Χίου (ΔΗΚΕΧ) κ. Κωνσταντίνο Μισόβουλο, παλαιό πρόσκοπο, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράσταση. Εκφράζουμε επίσης τις ευχαριστίες μας στους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΧ, στην επιχείρηση Feed the Need Catering Μπαλής Γιώργος, στην επιχείρηση Αρτονοστιμιές - Στάθης Τομάζος, στην εταιρεία PetroGaz – Υποκατάστημα Χίου, στον φαρμακοποιό Αθανάσιο Τσιλίμη, στο Δημιουργικό Τυπογραφείο- Τυπογραφή Ντίνου Συρρή και στη μεταφορική εταιρεία «ΕΡΜΗΣ – ΑΦΟΙ ΒΑΒΑΚΑ Ν ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΙΜΕ ΕΠΕ».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ