11.2.2013 21:35

Στο πλευρό των απολυμένων του ΙΚΑ η ΑΔΕΔΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Επιστολή –διαμαρτυρία για τους απολυμένους εργαζόμενους στο ΙΚΑ εξέδωσε το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, ζητώντας την ακύρωση των απολύσεων και τη στέλεχωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ.
Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεται:
«Η Κυβέρνηση με την  καταστροφική πολιτική  της για άλλη μια φορά   κατά το συνήθη βάρβαρο τρόπο  απολύει  450 συναδέλφους , αυτούς που η ίδια κατέστησε   ομήρους της όταν αποφάσισε να τους χρησιμοποιήσει στο ΙΚΑ αντί της ΑΤΕ .
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά  η αναξιοπιστία της , η κατάργηση των θεσμών που ψευδώς προβάλλει και  διαμηνύει πως υπερασπίζεται, και ο αυταρχισμός της όταν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ , και με τις δυο προκηρύξεις , τους διαγράφει  μονοκοντυλιά.
Η στάση  της αυτή επιπρόσθετα πέραν των προβλημάτων  στους υπαλλήλους και τις οικογένειες τους  υπονομεύει την καλή λειτουργία του ΙΚΑ, που αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό  φορέα της χώρας.
Η απογύμνωση του θα σημάνει τη χαριστική βολή για το ΙΚΑ, το οποίο έπασχε βαρέως λόγω υποστελέχωσης (τμήματα απονομών/πληρωμών συντάξεων, ΚΕΠΑ, τμήματα εσόδων κλπ).

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ ΧΙΟΥ  ομόφωνα αποφάσισε  και στηρίζει τους εργαζομένους .
Ζητούμε να ακυρωθούν οι απολύσεις , με άμεση νομοθετική λύση και  να στελεχωθούν  οι υπηρεσίες  του ΙΚΑ  για την εύρυθμη λειτουργία του φορέα και την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου» . 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ