8.10.2013 16:00

Στην Εισαγγελία οι θανατώσεις ζώων στ’ Αυγώνυμα

Το παρακάτω κείμενο με τίτλο: «Διασκεδασμός εντυπώσεων ή υπόθαλψη εγκληματία;‏», απέστειλε στον «π» αναγνώστρια του site, το κατοικίδιο της οποίας έπεσε θύμα αγνώστων που τοποθετούν φόλες στ’ Αυγώνυμα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η συγκεκριμένη τακτική είναι παλιά στην περιοχή ενώ όπως αναφέρει για την επικρατούσα κατάσταση έχει ενημερωθεί ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η ίδια.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Τα τελευταία συμβάντα με θανατώσεις ζώων στα Αυγώνυμα δεν αποτελούν μεμονωμένα γεγονότα. Μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο τα περιστατικά που σημειώθηκαν ήταν πολλαπλάσια και έρχονται να προστεθούν σε ανάλογα περιστατικά μέσα στο καλοκαίρι. Το λόγο έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη μετά από μήνυση που έχει κατατεθεί και θα είναι φρόνιμο για τους εκπροσώπους που εφησυχάζουν τον κόσμο και προσπαθούν να μειώσουν τη σημασία των γεγονότων, να σταματήσουν να κάνουν επιπόλαιες δηλώσεις και να στραφούν στον εντοπισμό και την τιμωρία του ατόμου που χρησιμοποιεί με αδόκιμο τρόπο νευροπαραλυτικά σκευάσματα και όχι ποντικοφάρμακο όπως ειπώθηκε. Ειδάλλως μιλάμε για υπόθαλψη εγκληματία καθώς πρόκειται για ποινικό αδίκημα εναντίον του οποίου έχει ήδη κινηθεί η ανάλογη διαδικασία. 

Το σίγουρο είναι ότι καλύτερα αν έχετε μαζί ζώο ή παιδί μην έρθετε στα Αυγώνυμα".

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ