Με έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελία Χίου απαντά ο πρώην Δήμαρχος Π. Παντελάρας στις εργασίες που πραγματοποιούνται στην οδό Φ. Πασπάτη όπου θα τοποθετηθούν νέοι στήλοι φωτισμού.
Ο κ. Παντελάρας υποστηρίζει στην αναφορά του ότι οι στήλοι τοποθετούνται σε απόσταση μόλις μισού μέτρου από τον τοίχο του κτήματος Χωρέμη, που έχει χαρακτηρισθεί “χώρoς ιδιαίτερου φυσικού κάλλους”, ενώ παράλληλα ζητά να πληροφορηθεί από την ΔΕΗ αν οι προβλεπόμενες απόστάσεις στήλων φωτισμού από δέντρα απέχουν 3,5 μέτρα.
Ο πρώην Δήμαρχος επικαλείται λόγους επικινδυνότητας για την περιοχή και ζητά από την Εισαγγελία Χίου να επέμβει για να μην προχωρήσουν οι τοποθετήσεις στήλων όπως προβλέπεται σήμερα από τις εργασίες στην περιοχή.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.