6.3.2020 8:31

Σάμος: Το Δημοτικό Συμβούλιο είπε «ναι» στη νέα δομή αλλά οι κάτοικοι παραμένουν στα μπλόκα

Σημαντικές αντιδράσεις  στους Σαμιώτες προκαλεί η χθεσινοβραδινή κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, σύμφωνα με την οποία γίνεται αποδεκτή η νέα δομή με την προϋπόθεση ότι θα είναι συνολικής χωρητικότητας 1.300 ατόμων.

Με τη λήξη της συνεδρίασης τους Δημοτικού Συμβουλίου οι κάτοικοι βρέθηκαν ξανά στα μπλόκα, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από αυτά, κάνοντας λόγο για «προδοτική απόφαση» που είναι ενάντια στο λαϊκό αίσθημα.

Μάλιστα από το πρωί της Παρασκευής η παρουσία τους στο υπό κατασκευή hotspot πύκνωσε αισθητά, στέλνοντας μήνυμα τόσο προς τον Δήμο Ανατολικής Σάμου όσο και προς την κυβέρνηση, ότι διαφωνούν κάθετα με τον σχεδιασμό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ