26.10.2012 17:28

"Πρωτοφανής διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Α.Ε.Ν. Μηχανικών"

"Αξιότιμοι Κύριοι,
Αγαπητοί συμπολίτες ,
Μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα να είμαι ένας από τους εισαχθέντες στις σχολές εμπορικού ναυτικού. Η εισαγωγή μου στην σχολή μηχανικών εμπορικού ναυτικού όπως και για τους περισσότερους από τους νεοεισαχθέντες σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για την ζωή μας. Αυτή η νέα σελίδα έχει να κάνει με όνειρα και προσδοκίες μέσα από μια Δημόσια και αξιοπρεπή εκπαίδευση.
Πότε δεν φανταζόμουν ότι η εισαγωγή στην σχολή εμπορικού ναυτικού θα αποτελέσει την αρχή της διαρροής των προσωπικών μου δεδομένων. Μόλις δυο εβδομάδες από την επίσημη εισαγωγή μου στην σχολή Μηχανικών έχω δεχθεί και συνεχίζω να δέχομαι κλήσεις στο κινητό μου τηλέφωνο  από ιδιωτικό όμιλο παροχής εκπαίδευσης  για την απόκτηση διπλώματος σωστικών μέσων.
Φαντάζομαι ότι είναι γνωστό σε όλους σας ότι σαν πρωτοετής η απόκτηση του βασικού κύκλου σωστικών μέσων είναι κάτι το οποίο πρέπει να το αποκτήσουμε πριν το πρώτο εκπαιδευτικό μας ταξίδι. Μπορώ να καταλάβω ότι σήμερα διανύουμε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και ότι το κέρδος είναι το ζητούμενο για κάθε επιχειρηματία, αυτό το οποίο δεν δέχομαι και το θεωρώ απαράδεκτο είναι η πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα εμένα και τον συμφοιτητών μου δια μέσου της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ που έχω επιλέξει για το μέλλον μου και την σταδιοδρομία μου".    

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ