19.9.2023 13:43

Προσοχή στις νέες απάτες με πρόσχημα τις οικονομικές συναλλαγές με τον Δήμο Χίου – Βίντεο

Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότεροι προμηθευτές του Δήμου, ενημερώνουν ότι δέχονται τηλεφωνήματα όπου τους δηλώνουν ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του ταμείου του Δήμου και τους ζητούν στοιχεία και τελευταία ψηφία κωδικών για να αποκτήσουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σμαράγδα Παληού: «Οι κωδικοί αυτοί είναι προσωπικοί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους αποκαλύπτετε σε τρίτους. Ο Δήμος σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ζητήσει κωδικούς πρόσβασης».

Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε η κα. Παληού, αν έχετε συναλλαγές με τον Δήμο Χίου και επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το ταμείο για επιβεβαίωση, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο tameio@chios.gov.gr και στα τηλέφωνα 2271353044 ( κ. Τσερμούλα ) κ 2271350045 ( κ. Μπάκνης) , ή να επικοινωνήσετε με την Δ/νση Οικ/κών Υπηρεσιών στο oikonomiki@chios.gov.gr ή στα τηλέφωνα 2271353042 και 2271353053 ( κ. Παληού).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ