2.9.2014 16:18

Προσοχή απατεώνες !

Τα τελευταία 24ωρα έχουν καταγγελθεί περιπτώσεις κατά τις οποίες γυναίκες (ή γυναίκα) μεταβαίνει σε ιδιώτες ή εισέρχεται σε διάφορα εμπορικά καταστήματα και προφασιζόμενη ότι εργάζεται σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών της Χίου ζητάει δώρα, χρήματα ή ανταλλάσσει καλλυντικά και αρώματα-«μαϊμού» προκειμένου να «μαζευτούν πόντοι», να «κερδίσουν δώρα από κληρώσεις» ή... «να βοηθηθεί στη... συλλογή ενσήμων ώστε να εργαστούν στην Ελλάδα» (με κυπριακή προφορά)! Έχουν θεαθεί να κυκλοφορούν με ένα μαύρο αυτοκίνητο ή να κάνουν βόλτα με τα πόδια στις καφετέριες στο λιμάνι. 

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Ασφάλεια Χίου, αλλά οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τέτοιες περιπτώσεις και με υποτιθέμενους «υπαλλήλους» καταστημάτων καλλυντικών που τους προσεγγίζουν στον δρόμο προσφέροντάς τους «ευκαιρίες» αγορών και «γνήσια» προϊόντα σε «τιμές κάτω του κόστους».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ