15.9.2021 14:31

Προσλήψεις στο Λιμενικό: Στη δημοσιότητα η προκήρυξη

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την επιλογή και κατάταξη Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Ο διαγωνισμός αφορά σε υποψηφίους προερχόμενους από ιδιώτες πτυχιούχους τμημάτων νομικής Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμων και αντίστοιχων της αλλοδαπής.

Ο διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού, προκηρύσσεται με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας.

-Οι εν λόγω πτυχιούχοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό εφόσον κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε νομικά θέματα ή διδακτορικό δίπλωμα σε νομικά θέματα.

-Στην προκήρυξη καθορίζεται ο αριθμός των προκηρυσσομένων θέσεων.

-Επίσης, στην προκήρυξη ή σε άλλες Αποφάσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα αναφέρεται και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια σχετική με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Η μοριοδότηση των συμμετεχόντων υποψηφίων πραγματοποιείται μηχανογραφικά και προσδιορίζεται από το βαθμό του τίτλου σπουδών τους ο οποίος πολλαπλασιάζεται επί εκατόν δέκα (110) και ελέγχεται μέχρι εκατοστού της μονάδας.

Δείτε το ΦΕΚ, πατώντας ΕΔΩ

Αρχείο PDF

FEKLIMENIKO

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ