13.2.2023 12:42

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποστολή αγαθών σε Τουρκία και Συρία από το Εργατικό Κέντρο Χίου

Ανακοινώσεις από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Χίου και το Εργατικό Κέντρο Χίου

Η πρώτη αποστολή των υλικών που συγκεντρώθηκαν από τα συνδικάτα του νησιού μας, είναι γεγονός. Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και το Εργατικό Κέντρο Χίου σε ανακοινώσεις τους αναφέρουν τα εξής: 

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Χίου

Άνθρωποι κάθε ηλικίας σχεδόν με δάκρυα στα μάτια συνέχισαν να φέρνουν και σήμερα Σάββατο. Μπήκαν στις κούτες τα υλικά που συγκεντρώθηκαν από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Στολίστηκαν με τις σημαίες των λαών και το σύνθημα "Αλληλεγγύη όπλο των λαών", γέμισαν σχεδόν ένα φορτηγό και ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τους γείτονές μας Τούρκους και Σύριους. Με τη βοήθεια του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, θα φτάσουν στον προορισμό τους και όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και την επόμενη βδομάδα καθημερινά από τις 8:00πμ- 13:30, Τρίτη και Πέμπτη 18:00- 19:30.

Εργατικό Κέντρο Χίου:

Μεγάλη και συγκινητική είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας μετά το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Χίου και του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, και μέσα σε λίγες μέρες συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και στη Συρία. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν ότι οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Στο Εργατικό Κέντρο Χίου θα συνεχιστεί η συγκέντρωση υλικών Δευτέρα με Παρασκευή 08.00-13.30 και Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα 18.00-19.30 με τελική ημέρα την Παρασκευή 18/02/2023 και ώρα 13.30.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ